4.3 C
Apeldoorn
maandag 26 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Jaarbijeenkomst ‘Bewust met hout’

RIDDERKERK – De jaarlijkse bijeenkomst van het Convenant ‘Bewust met Hout’ vindt dit jaar plaats op dinsdag middag 27 november bij COORS Interieurbouw te Ridderkerk.

Binnen het convenant bundelen verschillende partijen hun krachten om duurzaam bosbeheer te bevorderen en het internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen in de houtketen te versterken. Het convenant streeft er naar dat duurzaam geproduceerd hout (afkomstig uit duurzaam beheerde bossen) de norm is in Nederland in 2020. Naast het Ministerie van Buitenlandse Zaken hebben dertien branches in de hout-, bouw-, meubel- en retailketen , FNV, CNV en zeven maatschappelijke organisaties het convenant ondertekend.

COORS Interieurbouw is een vooruitstrevend bedrijf als het gaat om (I)MVO. Bij COORS gaat het om het realiseren van een innovatief, praktisch, bijzonder en klimaat verantwoord maatwerkinterieur. De directeur van het bedrijf, Han Revelman, zal zijn gasten rondleiden door zijn bedrijf en meer vertellen hoe COORS het MVO beleid invulling geeft. Het programma staat vol met interessante sprekers en discussies over het belang en de kansen voor duurzaam bosbeheer en internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen (IMVO). Deelnemers zijn vanaf 12.30 uur welkom voor een lunch. De middag wordt om 17.00 uur afgesloten met een borrel. Tijdens de excursie zijn veiligheidsschoenen verplicht.

Aanmelden kan via info@bewustmethout.nl.
Nadere informatie: www.bewustmethout.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X