0.4 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Invalcirkelzagen

WADDINXVEEN – Meubelmakers, keukenmonteurs, standbouwers, interieurbouwers, timmermannen en parket- en vloerleggers, kunnen medio april 2021 kennismaken met de nieuwe invalcirkelzagen van Festool.

Festool heeft zijn invalcirkelzagen in belangrijke mate verder verbeterd: de invalcirkelzagen zagen vanaf nu twee keer zo snel, en de accu-invalcirkelzaag TSC 55 K is verkrijgbaar met een KickbackStop.

“Met onze nieuwe accu-invalcirkelzaag behoren gevaarlijke terugslagen eindelijk tot het verleden”, legt Danny Huijzer, productmanager bij Festool, uit. Bij het dagelijks werk is vaak een milliseconde al beslissend: de terugslag is de meest voorkomende oorzaak voor ernstig letsel met een invalcirkelzaag. “De KickbackStop-technologie zorgt ervoor dat het zaagblad sneller dan een oogwenk stopt. Dat beschermt niet alleen het werkstuk, maar minimaliseert ook het risico op verwondingen aan uw handen.”

“Dankzij nieuwe dunnere zaagbladen en de gebundelde doortrekkracht van de nieuwe TSC 55 K kan er voortaan tot wel twee keer zo snel gewerkt worden – bij gebruik van dezelfde accu”, gaat Huijzer verder. “Helaas wordt er vaak gedacht dat accuzagen geen vol vermogen kunnen bieden. Onze nieuwe accu-invalcirkelzaag bewijst het tegendeel. Hier is geen verschil waarneembaar, want de combinatie van de nieuwste generatie koolborstelloze EC-TEC-motor en dubbel accusysteem (2 x 18 V) maakt dat de nieuwe TSC zo opvallend krachtig is als een netstroommachine en wel met gelijktijdig volledige mobiliteit.”

Twee keer zo snel

“Nieuw is de niet eerder vertoonde zaagsnelheid: de TS 55 F zaagt nu tot twee keer zo snel”, beschrijft Huijzer. “En met onze geleiderails, de grote bandbreedte van diverse zaagbladen en de perfect afgestemde afzuiging bent u optimaal uitgerust voor uitstekende werkresultaten.”

Garantie

De invalcirkelzagen zijn voorzien van Garantie all-inclusive na registratie via www.festool.nl/service. Hiermee is de gebruiker 3 jaar lang beschermd tegen alle reparatiekosten.

Nadere informatie:
Festool
Telefoon: 0182 – 62 19 49
www.festool.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X