-1.6 C
Apeldoorn
vrijdag 1 december 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Introductie chemische pallets van hout

DÜSSELDORF – EPAL, ‘s werelds grootste organisatie voor kwaliteitsborging van houten ladingdragers, introduceert EPAL chemische pallets van gewaarborgde kwaliteit. Licenties voor CP-pallets kunnen nu bij EPAL worden aangevraagd.

Als gevolg van prijsconcurrentie en het gebrek aan onafhankelijke kwaliteitsborging voldeden chemische pallets in het verleden vaak niet aan de eisen voor een veilig transport van chemische producten. De CP-pallets die voldoen aan de EPAL-voorschriften zijn vanaf 1 januari 2018 op de markt beschikbaar. Alle EPAL CP-pallets zijn behandeld volgens de norm ISPM 15 en geschikt voor internationaal goederenvervoer. Martijn Leibrandt, CEO van EPAL: “Ik ben verheugd dat EPAL aan de vraag van de klant heeft weten te voldoen door een belangrijke nieuwe component toe te voegen aan het bestaande aanbod aan hoogwaardige houten ladingdragers. Het is nu aan de klanten bij wie de vraag naar CP-pallets van EPAL speelt, om ook in de logistieke keten van de chemische industrie te vertrouwen op onafhankelijk geteste kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Als geregistreerde vereniging streeft EPAL geen commerciële belangen na. EPAL wordt in meer dan dertig landen vertegenwoordigd door veertien nationale comités, die zich tot doel hebben gesteld de EPAL-doelstellingen ten uitvoer te brengen.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X