8.2 C
Apeldoorn
donderdag 29 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Inschrijving MKB Export Award 2018 van start

DEN HAAG – Mkb-ondernemers met internationale ambities kunnen zich inschrijven voor de MKB Export Award 2018. De MKB Export Award – dit jaar toe aan zijn zesde editie – wil ondernemers ondersteunen die de potentie hebben om succesvol de grens over te gaan of hun bestaande internationale activiteiten uit te breiden.

De Award is een initiatief van MKB-Nederland, TNT en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) in samenwerking met Language Institute Regina Coeli. De MKB Export Award geeft ondernemers met internationale ambities een stevige steun in de rug. De winnaar krijgt een exportcheque (tegoed voor transportkosten) ter waarde van 15.000 euro van TNT, een jaar lidmaatschap van MKB-Nederland, een zakenpartnerscan van RVO.nl en een driedaagse persoonlijke taaltraining in een taal naar keuze bij Language Institute Regina Coeli.

Inschrijven

Ondernemers kunnen zich inschrijven voor de MKB Export Award 2018 op www.mkbexportaward.nl. Hier kunnen zij aangeven welke (nieuwe) markt(en) zij willen betreden en met welk product. Ook moeten zij hun internationale ambities motiveren. Inschrijven kan tot 18 januari 2019, 12.00 uur. Op grond van het profiel, de internationale plannen en de motivatie van de deelnemers selecteert een jury in februari 2019 de winnaar. Die wordt half maart bekend gemaakt tijdens een evenement voor ondernemers die willen starten met internationaal ondernemen. Inschrijven voor het evenement kan ook via de website www.mkbexportaward.nl.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X