0.9 C
Apeldoorn
maandag 4 december 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Inschrijven voor de Neprom-prijs

VOORBURG – Dit jaar reikt Neprom voor de achtste keer de tweejaarlijkse Neprom-prijs voor locatie-ontwikkeling uit. Ondernemingen die mee willen dingen naar de prijs moeten hun project indienen voor 1 februari. De winnaar wordt bekend gemaakt op de Dag van de Projectontwikkeling op 16 mei in Den Bosch.

Neprom staat voor Vereniging van Nederlandse Projectontwikkeling Maatschappijen. De vereniging stelt zich tot doel de samenwerking te bevorderen tussen overheid en ontwikkelaars bij de totstandkoming van vastgoedprojecten.

De prestigieuze prijs, bestaande uit een kunstwerk, wordt eens in de twee jaar uitgereikt. De gemeente Almere en ontwikkelaar Amvest wonnen met de ontwikkeling ZuiderDUIN de prijs in 2017. Eerdere winnaars waren onder andere Markthal/Laurenskwartier van Provast in Rotterdam en de Oriënt van ERA Contour in Den Haag.

Met de prijs wil de NEPROM de hoogwaardige ontwikkeling van locaties stimuleren en daarbij in het bijzonder de aandacht vestigen op het grote belang van goede samenwerking tussen overheid en professionele opdrachtgevers (marktpartijen). De jury, bestaande uit Heleen Aarts (Amvest), Geurt van Randeraat (SITE urban development), Maaike Veeningen (Gemeente Almere), Bernard Hulsman (NRC Handelsblad), Caro van de Venne (Barcode Architects) en Josja van der Veer (Vrije Universiteit), kijkt met speciale aandacht naar vernieuwende oplossingen en aanpakken die aansluiten op de opgaven van deze tijd. Denk daarbij aan elementen als herontwikkeling, consumentenwensen, klantbenadering, co-creatie, duurzaamheid en energiezuinigheid.

Nadere informatie over de NEPROM-prijs, het reglement en het inschrijfformulier is te vinden op de website www.neprom.nl voor aanvullende vragen kan men terecht bij Margot Meijerink (m.meijerink@neprom.nl of 070 337 03 32).

- Advertisement -

Laatste nieuws

X