-1.1 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Hydrolux verfsysteem

TERWISPEL – Anker Stuy Verven presenteert het nieuwe Hydrolux verfsysteem. De Hydrolux producten zijn ontwikkeld op basis van een Tri-Cryl technologie. Meer produceren in minder tijd, KOMO gecertificeerd en met een gegarandeerde periode van onderhoudsvrij schilderwerk.

Het Hydrolux assortiment bestaat uit een lijn van primers, midcoats en eindlagen die verkrijgbaar zijn in verschillende glansgraden en te verspuiten zijn met alle gangbare spuitpistolen zowel airmix als airless. Uniek binnen deze lijn is de ‘single piece’ toepassing. Het product onderscheidt zich, doordat het mogelijk is om tot de eindlaag in een SPP methode te appliqueren.

Het familiebedrijf Anker Stuy maakt al sinds 1989 bijzondere verfoplossingen voor verschillende ondergronden. Alle producten worden met passie gemaakt en met respect voor mens en milieu. Duurzame innovatie zit in de genen van Anker Stuy. Continu vernieuwen vergt een grote fascinatie voor alle facetten van het product. De kwaliteit wordt herkend: Anker Stuy acteert nationaal en internationaal.

Nadere informatie:
Anker Stuy
Telefoon: 0513 – 465 000
www.ankerstuy.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X