4.3 C
Apeldoorn
maandag 26 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

HoutPro+ blijft sturen op najaar

BORNEM (B) – Het zijn moeilijke tijden. Dat erkent ook de beursorganisatie van HoutPro+. Maar vooralsnog hebben Olivier Claessens en de zijnen besloten om de datum voor HoutPro+ 3 tot en met 6 november) niet te wijzigen.

Claessens gaat er van uit dat we in november de wereldwijde coronacrisis achter ons hebben gelaten en de beurs kan doorgaan. Hij ziet zelfs voordelen. “Het door de overheid opgelegd isolement in het voorjaar en dito mindere verkoop zal in het najaar (deels) goedgemaakt kunnen worden, want ‘timing is everything’. Immers, onze mooie beurs vindt slechts om de 3 jaar plaats en deze editie net op het moment dat mensen elkaar opnieuw ‘in levende lijve’ kunnen gaan ontmoeten, van gedachten kunnen wisselen, zich informeren, investeringen plannen of concretiseren. Als dit nu net niet is waar het concreet om gaat? Face to face, als mensen onderling.”

Intussen werkt de beursorganisatie onverwijld verder en komen er nog talrijke nieuwe aanvragen tot deelname binnen. Ook nemen diverse samenwerkingsverbanden meer en meer vaste gestalte, zoals recent onder andere met de Gilde van Parket plaatsers en Broeinest.

Nadere informatie: Houtproplus.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X