1.4 C
Apeldoorn
maandag 4 december 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Houtexclusief: snoepwinkel voor de houtliefhebber

WADDINXVEEN – Ondanks deze bijzondere tijd is Houthandel Houtex gestart met iets nieuws: Houtexclusief, een breed assortiment in houtsoorten op voorraad, beschikbaar in diverse afmetingen.

Het assortiment bestaat onder andere uit boomstambladen, schaaldelen, stamdelen (breder dan 80 centimeter uit één stuk), houten planken, werkbladen (ruw of reeds geschaafd) en andere bijzondere houten items.

Wat maakt hout bijzonder? Elk deel is uniek! Het heeft zijn eigen uitstraling, eigenschappen en toepassingsgebied. Bovendien is het een natuurproduct, en daarmee 100 procent circulair. Hout kan eeuwen doorstaan en al die tijd blijft het CO2, wat de boom opneemt als hij groeit, opgeslagen. Dit maakt hout speciaal. Waarbij natuurlijk duurzaam bosbeheer van groot belang is voor de toekomst.

Houthandel Houtex richt zich op het in huis halen van ‘specials.’ Dit kan dus hout zijn met een bijzondere afmeting of een partij hout welke gerecycled is. Of bijvoorbeeld hout afkomstig van een boom welke een soort stress ervaren heeft (door insectenplagen of schimmels) wat tot een prachtige decoratieve tekening leidt. Allemaal hout met een eigen verhaal, eigen uitstraling en warmte.

Op www.houtexclusief.nl is een overzicht te vinden van het uitgebreide assortiment.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X