8.4 C
Apeldoorn
donderdag 29 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Houteq: huisshow voor de interieurbouwer

HETEREN – De houtindustrie, en dan met name de interieurbouw, is een evenement rijker: de Houteq, een samenwerking tussen MacLean industrie, Machinehandel van Nuland, PaletteCAD en CNC Team Nederland.

Houteq vormt een platform voor de hout- en plaatverwerkende industrie. Vrijdag 30 november en zaterdag 1 december organiseerden de vier partijen hun eerste huisshow bij CNC Team Nederland in Heteren. “Wij verbinden hout en techniek”, zo legde één van de initiatiefnemers Thomas Mac Lean uit. ”We willen deze huisshow organiseren in de jaren dat er geen HoutPro+ is. Uiteraard is het afhankelijk van het succes van deze twee dagen, maar het ziet er goed uit. We hebben 500 voorinschrijvingen ontvangen en dat laat zien dat er wel interesse is. Als bedrijven vullen we elkaar goed aan dus er is hier voor de interieurbouwer genoeg te zien.“

Naast de vier initiatiefnemers konden bezoekers ook kennismaken met de handgereedschappen van Festool en de slijpgereedschappen en bijbehorende service van KMWE Toolmanagers.

Ook Tom Smeets, directeur bij PaletteCAD denkt dat de huisshow zoals Houteq een goed en zinvol initiatief is. “Mensen willen je toch persoonlijk spreken en met eigen ogen de machines zien, en in ons geval, uitleg krijgen over onze softwaremogelijkheden. Voor deze huisshow kunnen we gericht mensen uitnodigen, maar daarnaast is de inloop vrij. Je ziet dus ook nieuwe gezichten. En daar is het net om te doen: je wilt bestaande relaties een hand geven, maar ook nieuw relaties ontmoeten.” Medewerkers van Smeets presenteerden op de eerste verdieping het software pakket van PaletteCAD.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X