0.6 C
Apeldoorn
dinsdag 28 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Houten kozijnen voor stormwerende deuren

RIJSSEN – De orkaan Irma raasde een jaar geleden over Sint-Maarten en richtte daar veel schade aan. Zo ook bij de familie Peut die woont op Sint-Maarten. Het huis van familie moet opnieuw worden voorzien van kozijnen.

De Kozijnshop, gevestigd in Rijssen, ontving in mei een aanvraag voor houten kozijnen voor de woning van de Peuts. Het bleek al gauw dat het geen standaard aanvraag was. Familie Peut gaf in de aanvraag aan nieuwe ‘hurricaneproof’ deuren te willen bestellen vanuit Nederland omdat deze niet gemaakt worden op Sint-Maarten. Kozijnshop nam de aanvraag serieus en samen met de familie werd gekeken naar de mogelijkheden om houten kozijnen te leveren op Sint-Maarten. Kozijnshop heeft speciaal hiervoor de houten deurkozijnen geproduceerd.

Levering

Begin augustus stond alles gereed om uitgeleverd te gaan worden naar Sint-Maarten. In totaal zijn er zestien houten deuren per vrachtschip afgevoerd naar Sint-Maarten. Ondertussen zijn de deurkozijnen geleverd bij familie Peut. “Helaas zijn de hurricane deuren nog niet geplaatst omdat Sint Maarten zich klaarmaakt voor de Tropical Storm Isaac & Helena aanstaande donderdag” zegt Peut. “We hebben de kozijnen voorbereid op de storm.”

- Advertisement -

Laatste nieuws

X