-0.9 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Houtdiner voor jonge mensen

Een boom voor elke werknemer

Arvas neemt Alindus over

Limburgse lindeboom wint

LEIDEN – Het informele netwerkevenement voor jonge mensen in de houtbranche ‘Het Houtdiner’ wordt dit jaar voor de vijftiende keer georganiseerd. En omdat het een jubileum betreft is er dit jaar geen leeftijdsgrens aan het diner.

De vraag naar jonge mensen met interesse voor hout en vooral de wil om kennis en ervaring op te doen neemt steeds verder toe. Hout als bouwmateriaal wint enorm aan populariteit, opdrachtgevers en aannemerij weten hout te waarderen. Duurzaamheid, esthetische eigenschappen en innovaties maken hout steeds meer tot een veredeld bouwmateriaal. Geïnspireerde mensen met de juiste kennis en netwerk zijn hierbij van cruciale waarde. Het Houtdiner creëert een omgeving waarin een netwerk, waarin kennis en ervaring worden gedeeld.

Het Houtdiner dient altijd het primaire doel een informele ontmoetingsplek te bieden voor jonge mensen werkzaam in en om alles wat met hout te maken heeft. Jaarlijks trekt het Houtdiner rond de honderd deelnemers (M/V) van jong tot oud (<= 40 jr, dit jaar geen leeftijdsgrens!), allen met in meer of mindere mate een houten hart. De diversiteit aan deelnemers van verschillende hout-gerelateerde bedrijven zorgt elk jaar opnieuw voor een gezellig en inspirerend samenzijn.

Medeorganisator Roy Abdul Rasjid: “Het Houtdiner vindt dit jaar opnieuw plaats op een unieke locatie, ditmaal in Leiden. De barbecue vindt plaats op het houten terras van Restaurant Woods aan de Oude Rijn en de historische Houtzaagmolen de Heesterboom zal bij mooi weer actief zijn en ter plekke dikke planken zagen.”

Aanmelden kan via de website www.houtdiner.nl; kosten: 49,95 euro (let wel:
vol = vol).

Vorig artikel
Volgend artikel
- Advertisement -

Laatste nieuws

X