-1.1 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Hornbach Duiven opent deuren op 29 januari

DUIVEN Hornbach opent haar nieuwe vestiging in Duiven eerder dan gepland. De deuren van de projectbouwmarkt met tuincentrum, gelegen op bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf, openen op woensdagochtend 29 januari om 07.00 uur.

De afgelopen dagen verschenen op diverse plaatsen in Arnhem en Duiven reusachtige verfblikken. Wie op de grote rode knop bovenop drukte kreeg het openingsnieuws te horen. Vestigingsmanger Peter Vuijk laat weten: “De bouw is voorspoedig verlopen. En ook het inrichten van de bouwmarkt gaat als een speer. Fantastisch, want zodoende kunnen we doe-het-zelvers en bouwprofessionals eerder van verwacht verwelkomen.”

Grootste bouwmarkt van Gelderland

Hornbach Duiven is de vijftiende vestiging van de bouwmarktketen in Nederland. De nieuwe bouwmarkt omvat een oppervlakte van 16.500 vierkante meter en heeft ruim 120.000 artikelen in het assortiment. De vestiging beschikt bovendien over een badkamer-keuken-inspiratiecentrum, dierenafdeling, tuincentrum en drive-in waar grote bouwmaterialen direct kunnen worden ingeladen.

Feestelijke openingsweek

“De komende drie weken zullen we de laatste schappen vullen”, vervolgt Peter Vuijk. “Daarnaast bereiden we ons voor op de openingsweek. Met onder andere speciaal ingekochte artikelen, productdemonstraties en workshops belooft het een spektakel te worden voor jong en oud. We zijn op woensdag 29 januari vanaf 07.00 uur geopend.”

- Advertisement -

Laatste nieuws

X