0.6 C
Apeldoorn
dinsdag 28 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Hornbach blikt terug op bijzonder eerste jaar

DUIVEN – De grootste bouwmarkt van Gelderland is jarig: Hornbach Duiven bestaat precies één jaar. Hoewel de coronamaatregelen een feestelijk jubileum in de weg zitten, zitten vestigingsmanager Peter Vuijk en zijn team niet stil. “Wij denken in oplossingen, dat zit in onze genen. Zo loodsen we mensen nu op afstand door lockdown-verbouwingen heen.”

De trotse vestigingsmanager herinnert zich de opening als de dag van gisteren. “Mensen weten ons te vinden voor grote en kleine klussen en rijden met gemak door onze Drive In als ze snel aan de slag willen met hun project.” Ook niet-klussers kunnen uitstekend bij Hornbach terecht. Want via Stichting Hornbachhelpt steunt de bouwmarkt maatschappelijke projecten. Zo knapte het team van Peter Vuijk onder andere het dakterras van ouderencentrum Liemerije Meulenvelden in Didam op. Daardoor kunnen de dementerende ouderen er nu tuinieren, wat hun woonplezier enorm vergroot.

Veilig klussen

Amper een maand na de opening bereikte het coronavirus ons land en kwamen Vuijk en zijn team voor ongekende uitdagingen te staan. “Gelukkig mochten we tijdens de eerste intelligente lockdown open blijven. Maar dat vroeg wel de nodige inspanning van medewerkers en klanten. Want in rap tempo werden allerlei veiligheidsmaatregelen ingevoerd. Zo startten we snel met het reguleren van het aantal bezoekers. Winkelwagens werden verplicht en die hebben we al die tijd trouw voor klanten schoongemaakt. En in oktober voerden we al een mondkapjesplicht in. Met elkaar hebben we echt alles op alles gezet om veilig inkopen doen mogelijk te maken. Zodat men zo veel mogelijk, noodzakelijke klussen kon blijven uitvoeren.”

Online advies

Op 14 december kwam alsnog het moment waarop Hornbach Duiven haar deuren moest sluiten. “Maar we blijven onze klanten zo goed als mogelijk van dienst zijn via onze webshop. Daarbij is het mogelijk om producten thuis te laten bezorgen, maar je kunt ze ook reserveren en bij ons afhalen. Daarnaast zijn we gestart met het geven van online projectadvies. Gewoon even videobellen met onze specialisten. Deze gratis adviesgesprekken van maximaal 30 minuten voeren we via MS Teams. Wanneer je zo’n gesprek voor een keuken of badkamer maakt, kunnen onze specialisten je zelfs voorzien van een 3D-tekening. Een afspraak maak je eenvoudig via www.hornbach.nl/online-projectadvies. Zo komen uit een situatie als deze ook mooie nieuwe initiatieven voort.”

- Advertisement -

Laatste nieuws

X