8.4 C
Apeldoorn
donderdag 29 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Homag presenteert virtueel event

HOLZBRONN – Wat we op dit moment allemaal het meest missen is persoonlijke interactie. Daarom heeft Homag Live.Homag ontwikkeld, een virtueel eventconcept dat meer verbinding mogelijk maakt door gebruik te maken van webinars, live demonstraties en persoonlijke gesprekken. Het event vindt plaats van 10 mei tot en met 10 juni.

Deelnemers hebben de flexibiliteit om te beslissen welke onderwerpen hen interesseren en welke van de meer dan vijfhonderd evenementen ze willen bijwonen. Van 10 mei tot 10 juni worden de digitale evenementen live uitgezonden vanuit Horb en Holzbronn (Duitsland) om de aanwezigen uit de eerste hand te voorzien van informatie over Homag-oplossingen, machines, fabrieken, productietechnologieën, concepten en software. Centraal in dit concept staan drie thema’s die de toekomst van houtverwerking vorm gaan geven: apps en digitale bouwstenen voor workshops, productie in batchgrootte 1 en oplossingen voor massief hout.

Digitale bouwstenen

Homag wil alle houtbewerkers ondersteunen in hun dagelijkse werkplaatstaken. Met dit in gedachten zijn praktische digitale assistenten ontwikkeld om dagelijkse taken gemakkelijker te maken: Of het nu gaat om het organiseren van rand- of paneelmateriaal, het sorteren van onderdelen en het voorbereiden ervan voor montage, of het verminderen van afval en het optimaliseren van de productie, Homag heeft alles wat de houtbewerker nodig heeft. Bij Live. Homag toont het bedrijf de digitale ondersteuningsoplossingen die geschikt zijn voor elke werkplaats. Klanten kunnen deze oplossingen eenvoudig gratis uitproberen.

Massief hout: alles uit één hand

Samen met de Deense specialist in massief hout, System TM en de Duitse expert in productiesystemen voor de bouw van houten huizen, Weinmann, biedt Homag geïntegreerde oplossingen op het gebied van massief hout. Van het dimensioneren en voorbereiden van hout tot het produceren van afgewerkte wanden, Homag levert alles uit één hand voor bedrijven die gespecialiseerd zijn of zich willen specialiseren in houtbouwelementen.

Batchgrootte 1

Marktgestuurde productiekosten als gevolg van optimaal gebruik van beschikbare middelen, korte productietijden en een beperkte voorraad zijn cruciale factoren, vooral alseen bedrijf een breed scala aan producten produceert. In dit opzicht beschikt Homag over branche-expertise, jarenlange ervaring en uitgebreide kennis over het breedste scala aan productieoplossingen. Modulaire concepten zijn opgezet in Horb en Holzbronn,om live te laten zien hoe eenvoudig het is om batchgrootte 1 met Homag te implementeren.

Nadere informatie: www.homag.de

- Advertisement -

Laatste nieuws

X