8.4 C
Apeldoorn
donderdag 29 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Headsets voor kantoormedewerker in lawaaiige omgeving

HOOFDDORP– Plantronics komt ­met nieuwe headsets die afleiding en lawaaioverlast verminderen. Met de draadloze Savi 8200-headsets kunnen duidelijke telefoongesprekken gevoerd worden, of een werknemer nu in een open kantoor achter zijn bureau zit, in een kleine vergaderruimte telefoneert of rondloopt.  

De nieuwe Savi- en Voyager-headsets zijn voorzien van technologie die ruis en afleiding vermindert en gebruikers de mogelijkheid geeft om zich vrij te bewegen in een open kantooromgeving. “Slimmer werken in een open kantooromgeving is mogelijk met de juiste technologie en hulpmiddelen die de communicatie en samenwerking tussen medewerkers bevorderen en tegelijkertijd geluid en afleiding inperken”, aldus Shantanu Sarkar, EVP van de headset-businessunit van Plantronics.

De draadloze headsets uit de Savi 8200-serie hebben een bereik tot 180 meter. Werknemers kunnen hierdoor van hun bureau weglopen, bijvoorbeeld om naar een nabijgelegen vergaderruimte te gaan voor een privégesprek, zonder daarbij de heldere audioverbinding te verliezen. De headsets van de Savi 8200-serie zijn uitgerust met Active Noise Cancellation (ANC) en een nieuwe close conversation limiting-functie, die ervoor zorgt dat de stemmen van collega’s in de nabije omgeving geen onderdeel uitmaken van een gesprek.

Voor werknemers die zich gedurende een werkdag veel door het kantoor verplaatsen, introduceert Plantronics de Voyager 4200 UC-headsets. Deze nieuwe serie combineert draadloze vrijheid met eersteklas audio en een lange microfoonarm voor kristalheldere gesprekken. De Voyager 4200 UC-headsets zijn de eerste Voyager-headsets met een Skype for Business Open Office-certificering. De headset heeft een over-het-oor-draagstijl en biedt maximaal 12 uur gesprekstijd en dynamische mute-waarschuwingen, wat een geweldige gebruikservaring oplevert tijdens het uitvoeren van diverse taken op kantoor.

Nadere informatie:
Plantronics
Telefoon: 800 – 544 4660
www.plantronics.com

- Advertisement -

Laatste nieuws

X