0.9 C
Apeldoorn
maandag 4 december 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Handige opbergboxen

BERGAMBACHT – Sortimo, specialist in de inrichting van bedrijfswagens, lanceert de nieuwe L-BOXX G4 met een interessante promotie. De L-BOXX 102 G4 en de L-BOXX 136 G4 wordt tijdelijk aangeboden inclusief een set bestaande uit een top-coverinleg, inzetbakjes en een labelling set.

Niet alleen zijn de producten uitgevoerd in een vuilbestendige kleur, ze beschikken tevens over uitgebreide functies. Een geoptimaliseerd kliksysteem en vereenvoudigde handling van beide boxen resulteren in tijdbesparing en dragen zo bij tot een betere rendabiliteit.
Sortimo werkte aan de verbetering van het product. Dat leidde, in vergelijking tot de voorgaande uitvoeringen van de L-BOXX 102 en 136, tot een gehandhaafde hoge productkwaliteit bij een lagere aankoopprijs. Bovendien werd de L-BOXX 136 G4 uitgerust met een modulair rooster voor inzetbakjes. In combinatie met de nieuwe hoogte van het inzetbakje (95) zorgt dit voor een optimale organisatie van kleine onderdelen. Voor een verbeterde organisatie en een hogere productiviteit hebben gebruikers voortaan de mogelijkheid om hun inzetbakjes te individualiseren met behulp van de labelling sets en een nieuw kleurcoderingssysteem. mySortimo labels zijn verkrijgbaar als ‘print@home’ labelsheet versie in de Sortimo Online-shop en kunnen in een pdf-template gratis worden gedownload en bewerkt via sortimo.de/labels. Vervolgens kunnen ze geprint worden naar behoefte.

Nadere informatie:
Sortimo
Telefoon: 0182 – 35 60 60
www.sortimo.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X