1.6 C
Apeldoorn
dinsdag 28 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Häfele presenteert twee nieuwe catalogi

APELDOORN – Häfele presenteert twee geheel vernieuwde catalogi: De Grote Häfele Techniek en De Grote Häfele Design. Ze zijn helemaal bijgewerkt met de laatste innovaties en weer helemaal up to date gebracht. Medio juni worden ze bij de klanten van Häfele bezorgd.

Het is alweer zo’n 50 jaar geleden dat de eerste De Grote Häfele het licht zag. Professionals hebben ze in hun werkplaats altijd ‘voor het grijpen’. Het zijn immers ideale naslagwerken voor iedereen die, zonder computer, snel producten en diensten wil opzoeken. Of wil bladeren op zoek naar inspiratie.

Meer dan 150.000 artikelen

Om haar klanten in deze onrustige en drukke tijden nog beter te kunnen voorzien van de meest recente informatie, heeft Häfele besloten om deze keer niet één, maar beide catalogi in één keer te vernieuwen. Samen met keukencatalogus, die in maart dit jaar werd vernieuwd, staat nu alle informatie weer helemaal op een rij. Dat scheelt uitzoekwerk en levert 1001 nieuwe ideeën op. Gebruiksgemak staat centraal. De indeling is overzichtelijk. En in de catalogi zijn niet alleen de laatste innovaties van Häfele te vinden, maar ook van de meest gerenommeerde merken uit de branche. Alle productcategorieën zijn erin opgenomen: het meubel- en bouwbeslag, de ledverlichting en een bijna oneindig assortiment aan aanverwante artikelen. On- en offline biedt Häfele in totaal meer dan 150.000 artikelen!

TopCo Services voor nog meer gemak

Ook de Häfele TopCo Services zijn weer verder uitgebreid. TopCo staat voor Top Comfort, dankzij volledig op maat geleverde en/of voorgemonteerde producten. Dat kan zelfs al per stuk. En de professional hoeft het vervolgens alleen nog maar te installeren.
Häfele biedt TopCo Services aan in diverse categorieën. Denk daarbij aan kant-en-klare lineaire Loox-verlichting, complete houten en metalen lades, grepen, complete schuifdeuren en nog veel meer. Een forse besparing van kostbare tijd- en opslagruimte, dus nog efficiënter.

Website

Uiteraard is het complete assortiment aan producten en diensten uit de catalogi ook online te vinden op www.hafele.nl. Online vind je zelfs nog meer producten dan in de catalogi. Bovendien vind je er handige tools, zoals CAD/CAM-data, configuratoren, productadviseurs, augmented reality apps, handleidingen, real-time voorraadinformatie en alle informatie over je bestellingen.

Meer informatie:
Häfele Nederland
Telefoon: 055 – 538 46 00
www.hafele.nl

 

 

- Advertisement -

Laatste nieuws

X