8.4 C
Apeldoorn
vrijdag 1 maart 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Häfele presenteert nieuw beursconcept

APELDOORN – Het afgelopen jaar liep alles heel anders dan voorzien. Maar Häfele heeft zeker niet stilgezeten. Sterker nog, dé specialist voor de interieurbouwbranche heeft een uniek en vernieuwend beursconcept ontwikkeld: Häfele on the Move.

Het idee is simpel: omdat interieurbouwers niet naar de beurs kunnen komen, komt Häfele met een miniversie van de beurs bij de professionals. Het bedrijf pakt de beursstand in en ‘bouwt’ deze corona-proof op elke gewenste locatie in Nederland weer op. De adviseur geeft vervolgens een verrassende en onderhoudende presentatie, waarin de nieuwste innovaties worden uitgelicht. Natuurlijk houdt het Häfele-team hierbij rekening met de geldende corona-richtlijnen.

Er is heel wat nieuws te showen. En het bijzondere is: dankzij Häfele on the Move kunnen professionals alles voelen en bekijken én direct al hun vragen stellen. Net zoals op een ‘normale’ beurs. En dat zonder dat de klant ook maar een minuut hoeft te reizen.

De komende maanden is Häfele on the Move overal in Nederland te vinden. Bedrijven die de minibeurs op hun locatie willen laten opbouwen kunnen een afspraak maken. Dan zorgt het Häfele-team ervoor, dat de mini-beurs ter plekke wordt opgebouwd.

Meer informatie:
Häfele on the Move
https://bit.ly/aanmelden-HotM

 

 

- Advertisement -

Laatste nieuws

X