1.6 C
Apeldoorn
dinsdag 28 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

H. Huyskamp’s Fijnhouthandel breidt uit

ZWOLLE – De groei van de H. Huyskamp’s Fijnhouthandel te Zwolle zet zich gestaag en bedacht door. Het familiebedrijf beschikt over een zeer uitgebreid assortiment massief hout, plaatmateriaal en aanverwante decoratieve artikelen. Nu is ze ook de trotse voorraadhoudend A-dealer van het topmerk Unilin Evola geworden.

En dat betekent dat er meer opslagruimte nodig is. Zodoende heeft eigenaar Frederik Huyskamp een vierde pand aangeschaft van ruim duizend vierkante meter voor extra opslag. Daarnaast is het personeelsbestand uitgebreid naar inmiddels 22.

Service, snelheid en flexibiliteit zijn de kerncompetenties van de firma. Een zeer uitgebreide en uitgekiende voorraad is van groot belang om de interieurbouwers, meubelmakers en andere houtverwerkende bedrijven snel te kunnen bedienen. Aangezien de voorraden nu ook zijn uitgebreid met de collectie decoratief plaatmateriaal van Unilin Evola, zijn de huidige panden niet meer toereikend. Het hoofdgebouw van 3650 vierkante meter met showroom en kantoor staat sinds 2002 aan de Nipkowstraat en in de afgelopen jaren zijn er twee panden aan de Popovstraat bijgekomen voor de bulkopslag. Nu komt daar nog een vierde pand van ruim 1000 vierkante meter bij pal aan de N35. In totaal vult de firma nu zo’n kleine 7000 vierkante meter met hout, plaatmateriaal en aanverwante decoratieve producten.

Unilin Evola

Unilin Evola is een collectie decoratief plaatmateriaal in 168 designs, beschikbaar in hpl, gemelamineerde platen en kantenband. Een gerenommeerd merk dat levensechte houtdecoren en authentieke reliëfstructuren belooft. Huyskamp levert al jaren de collectie, maar is nu voorraadhoudende A-dealer.

Specialisatie en kwaliteit

In een straal van ongeveer 120 kilometer rondom Zwolle neemt H. Huyskamp’s Fijnhouthandel nog altijd een vooraanstaande plaats in op het gebied van specialisatie en het leveren van een kwalitatief hoogwaardig product. De kracht van de firma is al jaren het onderscheidende karakter. Dat uit zich ten eerste in de diversiteit van het aanbod. Daarnaast staat een uitstekende service bovenaan. Snel leveren, korte lijnen, flexibiliteit, goed adviseren en meedenken met de klant. Geen hoge drempels in de vorm van forse vrachtkosten of grote bestellingen. De voorraden worden maandelijks aangepast aan de vraag van de klant en niet andersom. Daarmee maakt zij het zichzelf niet altijd even gemakkelijk en staat dagelijks voor logistieke uitdagingen, maar weet hiermee wel gezond te blijven.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X