0.4 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Alle grote partijen op Xylexpo

Een boom voor elke werknemer

Arvas neemt Alindus over

Limburgse lindeboom wint

MILAAN – Ook de Xylexpo profiteert van de hoogconjunctuur waarin we ons momenteel bevinden. De beurs, van 8 tot en met 12 mei in Fiera Milano-Rho gaat ook Hal 4 gebruiken om alle exposanten een plek te geven. De beursorganisatie laat verder weten dat alle grote marktpartijen die actief zijn in de wereld van houtbewerkingsmachines aanwezig zijn. Homag, Weinig-Holz Her, Cefla, Ima Schelling, SCM en Biesse hebben inmiddels hun deelname bevestigd.

Net als bij de vorige editie van de beurs heeft ook dit jaar iedere hal zijn eigen ‘focuspunt’, waarbij een grote firma de kern van de hal vormt. In Hal 1 zijn dat Biesse en Barberan. In Hal 2 is centrale plek vrijgemaakt voor SCM. In Hal 3 zijn Homag en Cefla de grote publiekstrekkers en in Hal 4 gaat de meeste aandacht uit naar Ima en Weinig.

Innovation awards

Belangrijk onderdeel van de beurs is de uitreiking van de Innovation Awards. Deze awards werden de vorige twee edities gewaardeerd en dus komt er dit jaar een vervolg. De prijzen worden verdeel over vier categorieën: massieve houtbewerking, bewerking van plaatmaterialen, toebehoren en afwerking en finishing. De inschrijving sluit op 15 maart. De jury maakt een selectie van de inzendingen; per categorie tien inzendingen. De prijzen worden uitgereikt op woensdag 9 mei.

Meer informatie over de beurs: www.xylexpo.com

- Advertisement -

Laatste nieuws

X