4.9 C
Apeldoorn
maandag 26 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

De Groot Vroomshoop Beste Werkgever in de bouw en infrastructuur

AMSTERDAM –De Groot Vroomshoop is de Beste Werkgever van 2018-2019 in de bouw en infrastructuur. Althans dat is wat werknemers zeggen volgens het jaarlijkse Beste Werkgeversonderzoek van Effectory.

In het Beste Werkgeversonderzoek beoordeelden bijna 450.000 medewerkers hun werkgever. De best scorende organisaties zijn het afgelopen jaar beloond met het ‘Beste Werkgevers Keurmerk’: Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. De winnaars per branche mogen zich een jaar lang ‘Beste Werkgever 2018- 2019’ noemen. In de bouw en infrastructuur is dat De Groot Vroomshoop.

Het recept

Wat maakt dat je graag wilt (blijven) werken bij je werkgever? Je moet je er in de eerste plaats prettig en gewaardeerd voelen, je kunnen ontwikkelen en gestimuleerd worden te blijven leren, balans vinden tussen je werk en privéleven. Dat betekent dat er ook aandacht moet zijn voor gezond- en fitheid. Dat vinden collega’s bij De Groot Vroomshoop.

Weten wat er speelt

De Beste Werkgevers nemen de mening van hun mensen serieus, vragen naar hun ideeën en gebruiken die om hun organisatie continu te verbeteren. Hier is het volgens de ervaringsdeskundigen prettig werken. Bij De Groot Vroomshoop werken 250 vakmensen. Zij zijn de belangrijkste ambassadeurs naar klanten, relaties, naar elkaar en naar de arbeidsmarkt. Belangrijk om waardering steeds weer te laten blijken, collega’s goed te informeren, successen te delen, naar elkaar om te kijken en in gesprek te blijven, zo luidt de filosofie van het bedrijf.

Samen trots

Het zijn de mensen die het bedrijf tot een succes maken, aldus hetmanagemente van het bedrijf, dat belooft dat het de titel ‘Beste Werkgever 2018-2019’ met trots zal (uit)dragen.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X