0.9 C
Apeldoorn
maandag 4 december 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

De Groene Sector Vakbeurs 2020 staat in de startblokken

HARDENBERG – Evenementenhal Hardenberg opent volgende week haar deuren voor De Groene Sector Vakbeurs. Traditiegetrouw is dit weer de allereerste beurs in Hardenberg in het nieuwe jaar, waar duizenden groenprofessionals op afkomen. De beursvloer was al ruim een maand geleden compleet volgeboekt en uitgebreid met meer dan 300 exposanten verdeeld over alle zeven beurshallen. Naast een volgeboekte beursvloer is er voor bezoekers een actueel kennisprogramma waar diverse sprekers presentaties geven, zoals NOS-weerman Peter Kuipers Munneke.

Het bruist volgende week van de activiteiten tijdens De Groene Sector Vakbeurs. De tijd dat een vakbeurs enkel bestond uit standhouders is inmiddels achterhaald. Zo zijn er dit jaar tal van kennissessies, gegeven door verschillende experts. Het merendeel van deze sessies vinden plaats in het kennistheater en zijn kosteloos bij te wonen. Ook krijgen alle bezoekers dit jaar bij binnenkomst voor het eerst een smartbadge. In deze badge is een speciale chip verwerkt. Met de badge kan de bezoeker de informatie op de stands van exposanten scannen. Na afloop van het beursbezoek ontvangt de bezoeker een e-mail met daarin een overzicht van alle exposanten die hij of zij gescand heeft, inclusief aanvullende informatie.

Vmbo-ochtend keert terug

Verder keert de vmbo-ochtend terug op De Groene Sector Vakbeurs. Vorig jaar maakten ruim 160 leerlingen van zes vmbo-scholen voorafgaand aan de beurs kennis met de toekomst van de groene sector. Hiervoor stond Het Groene Inspiratiepark een ochtend volledig in het teken van de enthousiaste jongeren. Dit succesvolle initiatief wordt herhaald in samenwerking met Tri groei in groen. Door middel van diverse activiteiten wordt er veel beleving gecreëerd, denk hierbij aan klimmen met klimtuig, demonstraties van machines en wellicht een simulator. Voor de branche is dit initiatief zeer waardevol, want deze leerlingen vormen de toekomst.

De Groene Sector Vakbeurs 2020

De 21ste editie van De Groene Sector Vakbeurs is op 14, 15 en 16 januari 2020 te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur. Jaarlijks komen gemiddeld ruim 18.000 professionals uit de groene sector op de vakbeurs af, veelal hoveniers, grootgroenvoorzieners, boomkwekers, boomverzorgers, tuincentra, tuin- en landschapsarchitecten en beslissers binnen de gemeentelijke groenvoorziening. Daarnaast maken ook bezoekers werkzaam op het gebied van bestrating, sociale werkvoorzieningen en vijveraanleg hun opwachting. Voor meer informatie: www.groenesector.nl.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X