0.1 C
Apeldoorn
dinsdag 28 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Graco HydroShield elektrostatisch systeem

UDEN – De HydroShield elektrostatische spuitinstallatie, geschikt voor materiaal op waterbasis, geeft industriële coatingbedrijven extra redenen om over te schakelen naar de elektrostatische spuittechnologie, doordat hiermee een verhoogd spuitrendement en een veiliger systeem wordt verkregen.

Het HydroShield elektrostatisch systeem kan worden uitgevoerd met de Pro Xp lucht ondersteunde elektrostatische spuitpistolen voor materiaal op waterbasis. Dankzij de betrouwbare onderdelen en systeemregeling staat deze spuitinstallatie garant voor gebruiksgemak. Alle spuitinstellingen zijn makkelijk te regelen via eenvoudige schermen op één locatie.

Dit batchisolatiesysteem biedt vele voordelen voor de gebruiker. Zo is het mogelijk om bij te vullen zonder het systeem uit te schakelen. Wanneer de operator de trekker van het spuitpistool inknijpt, vult de interne isolatiepomp zichzelf bij via het toevoersysteem. De installatie beschikt over een Ingebouwde veiligheid: door de automatische bijvulfunctie hoeft de isolatiekast niet te worden geopend. Minder handeling door de operator betekent een veiligere werkplaats. De unieke bediening betekent dat de gebruiker via de gebruikersinterface de benodigde spuitfuncties kiest. Hij of zij krijgt zo de benodigde informatie over de systeemstatus en kan zo het onderhoudsschema instellen. Ook is sprake van een hoger spuitrendement, omdat het elektrostatisch spuiten van materiaal op waterbasis zorgt voor een betere dekking dan bij het conventioneel spuiten. Bovendien bestaat het systeem uit marktbeproefde onderdelen: het HydroShield systeem bestaat uit een geïsoleerde opstelling met; duurzame Pro Xp-pistolen voor materiaal op waterbasis, toevoerpompen, regelaars en andere onderdelen die al jaren naar tevredenheid worden gebruikt in de markt.

Nadere informatie:
Wiltec
Telefoon: 0413 – 24 44 44
www.wiltec.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X