0.1 C
Apeldoorn
dinsdag 28 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Gevel 2022 verplaatst naar mei 2022

UTRECHT – Gevel 2022, het live evenement voor de gevelbranche, wordt verschoven naar 31 mei tot en met 2 juni 2022. De Jaarbeurs heeft dat besluit in nauw overleg met exposanten en de branche genomen. De verplaatsing vindt plaats vanwege de huidige lockdown, in combinatie met het informele karakter van het evenement. De verwachting van alle betrokkenen is dat de huidige lockdown en de coronamaatregelen niet snel genoeg afgeschaald zullen worden om dat te kunnen garanderen. De beurs was oorspronkelijk gepland van 8 tot en met 10 februari.

Marisa Richter van Gevel 2022: “Samen met de branche hebben we geanalyseerd of dat op de korte termijn mogelijk zal zijn en onze inschatting is dat dat niet het geval is. Alle partijen zijn het er daarom over eens om de beurs te verplaatsen naar mei 2022.”

Eind mei verwacht de Jaarbeurs de deuren voor de gevelbranche te kunnen openen. Elke twee jaar komen exposanten en bezoekers bij elkaar op deze vakbeurs om hun fascinatie voor de gebouwschil te delen, en kennis en ervaring uit te wisselen op het gebied van het ontwerp en de engineering van de gebouwschil. Gevel 2022 heeft als thema ‘Inception’, dat zich vertaalt als ‘start, begin, idee’.

Nadere informatie: www.gevel-online.nl.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X