0.1 C
Apeldoorn
dinsdag 28 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Gerretsen heeft reden voor feest

WIJHE – Een kleine drie jaar geleden plaatste Gerretsen Houtbewerkingsmachines het eerste Saomad Woodpecker Just bewerkingscentrum in Nederland bij Peters’s Hout in Bolsward. Nu zijn er bijna twintig gebruikers van een Saomad Woodpecker. Reden voor de machineleverancier en importeur om klanten uit te nodigen voor een tochtje over de IJssel van Wijhe naar Kampen.

De Woodpecker, een CNC machine voor de kozijn- en deurenindustrie, heeft zich stevig genesteld op de Nederlandse markt. Dat is best opmerkelijk te noemen, want vergelijkbare producten als de Woodmaster en Conturex laten zich ook nadrukkelijk zien. Het succes is onder andere te danken aan productiesnelheid, waarbij het slechts een vloeroppervlak nodig heeft van slecht 60 vierkante meter. Het is mogelijk om met slechts één operator twaalf tot vijftien kozijnen per dag te produceren. Ook doet de Woodpecker het goed vanwege de korte lijnen in productie, in verkoop en after sales. Daarnaast sluit de machine perfect aan op de Nederlandse productiewijze, inclusief de (ten opzichte van het buitenland) afwijkende maatvoeringen.

Om ook de Belgische markt te kunnen bespelen zal de Saomad ook op de Prowood te zien zijn. Importeur Rogiers uit Waregem gaat gedurende de beurs tekst en uitleg geven over de voordelen van deze Woodpecker.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X