8.4 C
Apeldoorn
vrijdag 1 maart 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Gehoorbescherming met DAB+ en Bluetooth

UDEN – Wiltec introduceert de eerste gehoorbeschermer in de wereld met DAB+ radio van 3M en de Honeywell Sync Wireless oorkap met Bluetooth.

DAB+ staat voor Digital Audio Broadcasting en is de digitale upgrade van de traditionele FM-radio. DAB+ biedt een veel breder gamma aan radiozenders en kenmerkt zich door een hoog kwalitatief geluid. De 3M Peltor DAB+ FM-oorkap is de eerste gehoorbeschermer in de wereld met geïntegreerde DAB+. Als de dekking even niet goed is kan met één druk op de knop worden overgeschakeld naar FM-radio.

Via twee knoppen aan de buitenzijde kunnen tot tien DAB+ zenders en vijf FM-zenders worden opgeslagen. Ook is het mogelijk om met de 3.5 mm jackaansluiting een mobiele telefoon of ander extern apparaat aan te sluiten. De oorkap werkt op 2 AA batterijen die ervoor zorgen dat de DAB+ radio 23 uur werkt. De oorkap beschermt het gehoor met een dempingswaarde van 31 dB SNR.

Beantwoordt oproepen of stream informatie vanaf een mobiele telefoon wanneer in een lawaaierige omgeving wordt gewerkt met de Sync Wireless oorkap van Honeywell. Een handig en gebruiksvriendelijk apparaat dat kan worden gebruikt terwijl de gehoorbeschermer wordt gedragen. Ook tijdens het dragen is de Sync Wireless eenvoudig te bedienen. De robuuste en ruisonderdrukkende spreekmicrofoon filtert storende omgevingsgeluiden en zorgt voor een kraakheldere communicatie.

De oorkap beschikt over een ingebouwde accu voor meer dan 16 uur actief gebruik. Deze kan worden opgeladen via de computer met USB aansluiting of via een stopcontact. Kan zowel worden verbonden met elk apparaat wat over Bluetooth beschikt, als via de meegeleverde 3.5 mm jackkabel. De oorkap beschermt het gehoor met een dempingswaarde van 32 dB SNR.

Nadere informatie:
Wiltec
Telefoon: 0413 – 24 44 44
www.wiltec.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X