0.4 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Geconfectioneerde meubelelementen

NIJVERDAL – Individueel, op maat gemaakt meubilair is waar het in keuken-, meubel- en interieurbouw om draait. Maar niet alle elementen hoeven altijd in eigen werkplaats te worden vervaardigd. Ostermann beschikt over een breed scala aan kant-en-klare meubelelementen.

Ostermann biedt een betrouwbare en snelle service voor confectie voor meubelelementen. Deze omvatten schuifdeuren, kaderdeuren, ArciTech-laden, meubelfronten, houten laden, Evoline multimedia-systemen, meubelrolluiken. Veel van hen komen uit eigen productie. Aantrekkelijke thematische brochures zijn beschikbaar voor de planning van projecten.

Op maat

Ook al lijkt het inkopen van op maat gemaakte meubelelementen op het eerste gezicht duurder dan ‘zelfgemaakt’, onderaan de streep loont het absoluut. Door confectie uit te besteden bespaart men op personeels- en opslagkosten, er is geen afval en geen restanten. De aanschaf van dure machines of speciaal gereedschap is niet meer nodig. En in de tijd dat bijvoorbeeld de schuifdeur bij Ostermann wordt gebouwd, kunnen de eigen medewerkers van het bedrijf worden ingezet voor andere lucratieve opdrachten.

Tijd sparen

Om de bestelling snel en eenvoudig online te configureren, is een bezoek aan de Ostermann ‘Configuratorwelt’ op www.ostermann.eu/configurator nodig. Alle geselecteerde opties kunnen worden bekeken en gecontroleerd. Ostermann is ook de juiste keuze voor wie de voorkeur geeft aan persoonlijk advies, beschikt over uitstekend opgeleide medewerkers die precies weten wat belangrijk is bij het aannemen van productieorders. Bestellen per telefoon, fax of e-mail duurt vaak maar een paar minuten. Afhankelijk van het werkstuk worden de geprefabriceerde elementen binnen 5 tot 10 dagen vervaardigd.

Nadere informatie:
Ostermann
Telefoon: 0548 – 620 606
www.ostermann.euge

- Advertisement -

Laatste nieuws

X