4.3 C
Apeldoorn
maandag 26 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Gebruiksvriendelijke onderfreesmachine

STEENWIJK – Doordachte eenvoud, dit is het uitgangspunt van de RUWI onderfreesmachine. Een freestafel bedacht en ontwikkeld door een meubelmaker uit de praktijk. Het resultaat; een robuuste en gebruiksvriendelijke freestafel waarmee veel tijd kan worden bespaard.

De RUWI basis 1 is een éénspillige onderfreesmachine voor stationair en mobiel gebruik in de werkplaats of bij de klant. Zeer snel vervangen van frees- en slijpgereedschappen. Het hart van iedere RUWI is de betrouwbare, robuuste freesmotor met hoog vermogen. De motor beschikt over een traploze toerentalregeling van 8000 tot 25000 t/min. Regelelektronica verhindert toerentalschommelingen onder belasting. De motoren zijn eveneens voor industrieel continue gebruik geschikt. Ideaal voor bijvoorbeeld meubel- en trappenmakers.

RUWI basis 3

De RUWI basis 3 beschikt over een drietal sterke, regelbare aandrijfmotoren. Elke individuele motor heeft een eigen hoogte instelling met geheugen, waarmee vrijwel geen sprake meer is van omsteltijd. Ideaal voor allerlei soorten hout- of kunststofbewerkingen en/of seriewerkzaamheden naast een CNC machine. Door een aangepast koelsysteem van de motoren in combinatie met twee afzuigtunnels, blijven de motoren schoon en bedrijfszeker. Met optioneel onder andere een aanslaglineaal, booglineaal, fijn instelling en tafelverlengers is het mogelijk om deze RUWI naar eigen inzicht samen te stellen.

Ideaal voor allerlei soorten hout- of kunststofbewerkingen en/of seriewerkzaamheden naast de CNC machine. Wachttijden kunnen voor werkstappen zoals afkanten, afronden of ontbramen worden gebruikt. Met optionele aanslaglineaal, booglineaal en 3-D unit is ook deze RUWI naar eigen inzicht samen te stellen.

Nadere informatie:
Koster Werkplaatstechniek
Telefoon: 0521 515 750
www.werkplaatstechniek.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X