9 C
Apeldoorn
vrijdag 1 maart 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Garbrecht Europese voorman voor KOKI Holdings

NÜRTINGEN – Naast zijn verantwoordelijkheid als CEO van Metabo is Horst W. Garbrecht per 1 oktober verantwoordelijk voor KOKI Holdings in Europa.

Het nieuwe Europese hoofdkantoor van KOKI Holdings wordt gevestigd in het Duitse Nürtingen, in de deelstaat Baden-Württemberg, waardoor de stad de Europese thuishaven wordt van KOKI’s twee belangrijkste merken Hikoki en Metabo.

Garbrecht is nu de chief operating officer voor Europa (COOE) bij Koki Holdings, de Japanse moedermaatschappij van Metabo. Hij heeft deze rol op zich genomen naast zijn functie als Chief Executive Officer (CEO) van het Nürtingse Metabo. Hikoki elektrisch gereedschap was tot oktober 2018 bekend onder de merknaam Hitachi. Het Europese hoofdkantoor van Koki Holdings wordt gevestigd in Nürtingen en zal de thuishaven in Europa worden voor de twee merken van Koki Holdings: Hikoki en Metabo. Beide merken zullen hun eigen expertise behouden, maar de synergie moet beide merken in staat stellen om een nog steviger plek op de Europese markt te verkrijgen.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X