0.6 C
Apeldoorn
dinsdag 28 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Fiberwood kanten

Een boom voor elke werknemer

Arvas neemt Alindus over

Limburgse lindeboom wint

NIJVERDAL – Ostermann heeft de Fiberwood kanten opgenomen in de nieuwe Pfeiderer collectie. Het decor is geïnspireerd op de optiek van een klassieke spaanplaat, maar krijgt door de kleurvervreemding een bijzonder uitstraling.

Waarom een kale spaanplaat afplakken met kantenband? Heel eenvoudig. Omdat het resultaat optisch prachtig is en er sprake is van een natuurlijke uitstraling. Aan de ene kant krijgt het meubeloppervlak door de kleurvervreemding een heel bijzonder karakter. En aan de andere kant zijn de onbehandelde kale spaanplaten niet geschikt voor de keuken- en meubelbouw. Door een afwerking met bijvoorbeeld melamine of HPL wordt een onbewerkte spaanplaat pas een voor interieurbouw geschikte meubelplaat. De gezaagde panelen moeten natuurlijk worden afgeplakt met kantenband.

Het nieuw Fiberwood kantenband van Ostermann is verkrijgbaar in drie kleuren: blauw, bruin en zwart. Deze kanten zijn verkrijgbaar in vier afmetingen: 23, 33, 43, en 100×2 millimeter. Ostermann levert ze al vanaf 1 meer.

Nadere informatie:
Ostermann
Telefoon: 0548 – 620 606
www.ostermann.eu

- Advertisement -

Laatste nieuws

X