-1.6 C
Apeldoorn
vrijdag 1 december 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Eurobaustoff roept Norbord uit tot ‘Best Supplier 2017’ in Duitsland

GENK – De divisie ‘hout’ van de Duitse organisatie Eurobaustoff heeft Norbord uitgeroepen tot ‘Best Supplier 2017’. De toekenning van deze award bevestigt volgens Eurobaustoff dat Norbord de nummer 1 is in volume en omzet op vlak van OSB en dat de onderneming tegelijk de voorkeurleverancier is binnen de hele bouwplaatsector.

De award heeft betrekking op de kwaliteit van het product, maar ook op de orderverwerking en logistiek, de persoonlijke aanpak van levering tot handling van claims. Kortom, het complete pakket. Guido Kuypers, site manager bij Norbord Genk: “De awards die Eurobaustoff toekent, kennen een grote weerklank in Europa én meer bepaald ook op de markten die we dagelijks bewerken. De titel ‘Best Supplier 2017’ is een belangrijke erkenning voor ons DACH1-team, maar zeker ook voor het Beneluxteam dat op die markt zijn sporen heeft verdiend.”

Over Norbord

Norbord Inc is producent van panelen op houtbasis en ’s werelds grootste producent van Oriented Strand Board (OSB). In aanvulling op OSB, produceert Norbord spaanplaat, ‘medium density’ vezelplaat en aanverwante producten met toegevoegde waarde . Norbord telt ongeveer 2600 medewerkers op zeventien locaties in de fabrieken in de Verenigde Staten, Canada en Europa. Norbord is gevestigd in Toronto (Canada) en is een beursgenoteerd bedrijf op de Toronto Stock Exchange (NBD). In Norbord Europa zijn negenhonderd medewerkers actief. De Europese hoofdzetel is gevestigd in Cowie, Schotland.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X