4.3 C
Apeldoorn
maandag 26 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Energietransitie maakt Duitse bouwbedrijven interessant

Van het gas af – en hoe nu verder? De Nederlandse energietransitie staat nog in de kinderschoenen, maar één ding is al zeker: de vraag naar energiezuinige gebouwen neemt toe. “Een blik over de grens werpen kan de moeite waard zijn”, zegt Kai Esther Feldmann van de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK). “Duitse bedrijven hebben al veel ervaring in het duurzaam bouwen en renoveren opgedaan, omdat bij onze buren de energietransitie al sinds 2010 van kracht is.”

De Bouwbeurs in Utrecht, die van 4 tot 8 februari 2019 plaatsvindt, biedt de mogelijkheid om Duitse bouwkundigen te leren kennen, ideeën uit te wisselen en bovendien om projectpartners te vinden. Het belangrijkste contactpunt is de gemeenschappelijke stand van Noordrijn-Westfalen in hal 7 (stand B008). Zeven bedrijven uit NRW zullen zich hier presenteren. Hun assortiment is divers, waaronder kozijnen en deuren met een uitstekende energiebalans, gevelprofielen en matrijzen voor architectonisch beton en design oppervlakken in de stijl van beton en metaal.

Het NRW-paviljoen is een project van NRW.International en wordt samen door de Duits-Nederlandse Handelskamer en NRW Handwerk international beheerd. De stand is vooral gericht op Nederlandse bouwondernemers, handelaren van bouwmaterialen, architecten en bouwkundigen die interesse in de Duitse bouwsector hebben en hierin graag contacten willen opdoen.

Nadere informatie:
www.dnhk.org/NRW-bouwbeurs

- Advertisement -

Laatste nieuws

X