1.4 C
Apeldoorn
maandag 4 december 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Elcon reikt prijs uit aan internationaal best verkopende partner

NÜRNBERG –  Elk jaar reikt Elcon een prijs uit aan één van haar wereldwijde partners, die dat jaar de meeste verkopen heeft gerealiseerd. Meestal is dit een partner uit één van de Europese landen, Duitsland, Engeland, Frankrijk of Spanje. Dit jaar gaat de prijs naar Geronne Holzbearbeitungsmaschinen. Bijzonder, want het bedrijf is vijf aaneengesloten jaren de best verkopende partner.

Elcon voerde vorig jaar een herstructurering door, waarbij de technische basis is versterkt en verbreed, met name op het gebied van engineering en ontwikkeling, het productieproces en de toelevering van gespecialiseerde metaalbewerking en machinemodules. “Maar technische expertise is zinloos zonder de juiste marktbewerking”, zo stelde Pieter Meier in zijn dankwoord richting Winfried Stienen, directeur Geronne Holzbearbeitungsmaschinen tijdens de beurs Holz-Handwerk in Nürnberg. “Dat is de reden waarom Elcon deelneemt aan veel internationale beurzen, van Amerika tot Zuid-Afrika, van Rusland tot Colombia. Voor Elcon is wereldwijd de beste beurs deze, de Holz-Handwerk in Nürnberg.”

“Maar de echter de betekenis van zo’n beurs komt niet vanzelf”, aldus Meier. “Een beurs is maar een onderdeel, weliswaar een belangrijk onderdeel, van de totale verkoopinspanning. Het succes voor Elcon van alle verkoopactiviteiten in dit gedeelte van Europa wordt vooral bereikt door de hoofdvertegenwoordiging in Duitsland: Elcon partner Geronne Holzbearbeitungsmaschinen. Want het is erg belangrijk dat we succesvol zijn in deze marktgebieden Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en marktaandeel wint. Dat betekent namelijk dat de gemeenschappelijke ontwikkeling van innovaties, van nieuwe functionaliteiten, van technische vooruitgang gebaseerd is op echte behoeften in de markt, van klanten, van gebruikers.”

- Advertisement -

Laatste nieuws

X