0.4 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Eindexamenexposities Hout- en Meubileringscollege

AMSTERDAM / ROTTERDAM – 2019 is het jaar van Rembrandt en de Gouden Eeuw. Hij was destijds dé meester in zijn vakgebied. Maar wie zijn de meesters van nu en van de toekomst? Tijdens de exposities van het Hout- en Meubileringscollege in Amsterdam en Rotterdam kunnen bezoekers kennis maken met de Nieuwe Meesters van deze tijd, oftewel de net afgestudeerde studenten. Deze studenten laten vol trots hun meesterwerk zien.

De expositie van de examenwerkstukken op het HMC in Amsterdam wordt op maandag 8 juli geopend door Taco Dibbits, directeur van het Rijksmuseum. Deze opening is alleen toegankelijk voor genodigden. Op dinsdag 9 juli en woensdag 10 juli is de expositie dan voor iedereen toegankelijk (van 15.00 tot 21.00 uur). Bezoekers kunnen op woensdag 10 juli om 18.30 lezingen bijwonen van Nico Tijsen, creatief directeur bij Rivièra Maison en Elm Vermijs, ontwerper die zijn ontwerpen koppelt aan circulaire grondstofffen.

In Rotterdam opent de nieuwe locatiedirecteur Arjo van Nieuwamerongen de expositie op dinsdag 9 juli samen met de studenten Geneva Joval, Lenny Kruider en Mark Kortlever. Op woensdag 10 juli kunnen geïnteresseerden de expositie bezoeken van 13.00 tot 17.00 uur. De organisatie vraagt op beide locaties om het bezoek vooraf te melden. Dat kan door in te schrijven via de website van HMC: www.hmcollege.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X