8.2 C
Apeldoorn
donderdag 29 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Eerste certificaat digitaal leermiddel IPmH

WOERDEN – SSWT/Houtdatwerkt verraste op 14 februari Teun Verlouw met taart en bloemen tijdens zijn koffiepauze bij zijn werkgever Ad van Esch Machinale Houtbewerking in Udenhout. Hij rondde als eerste deelnemer een volledige Certificeerbare Eenheid af van het digitale leermiddel IPMH Montagemedewerker (KRD).

Verlouw is een mooi voorbeeld van een zij-instromer: na een studie op een heel ander vakgebied kwam hij twee jaar geleden bij Ad van Esch terecht. Om zijn kennis en vaardigheden op zijn werkgebied te vergroten, bestudeert hij in zijn vrije tijd de taken uit het leermiddel. Inmiddels is hij gestart met de volgende CE.Leermeester Jürgen Bertens begeleidt Verlouw bij het bedrijf. Vanuit Opleidingsbedrijf BosMti zorgt Ruud van den Bergh voor de begeleiding en uitvoering van de praktijkopdrachten en het maken van de toetsen.

Sinds het leermiddel vorig jaar online kwam, zijn 48 deelnemers gestart. Door de modulaire opzet is het materiaal geschikt voor verschillende doeleinden en doelgroepen binnen de timmerindustrie. Ook wordt het leermiddel ingezet als lesmateriaal op ROC’s.

Vorig artikel
Volgend artikel
- Advertisement -

Laatste nieuws

X