1.6 C
Apeldoorn
dinsdag 28 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Dutch Design Week steeds internationaler

EINDHOVEN – Dankzij 2.600 (inter)nationale ontwerpers was Eindhoven de afgelopen week hét lab voor de toekomst tijdens Dutch Design Week (DDW). DDW18 toont het toekomstbeeld in conceptuele en technologische innovatie maar ook in vernieuwing van ambachten en systemen.

DDW was verspreid over 120 locaties waar 355.000 professionals, vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven en van overheden, bezoekers en journalisten konden genieten van 499 exposities, lezingen, tours en labs.

De zeventiende editie van DDW stond in het teken van het thema ‘If not us, then who?’ Dit was een eerbetoon aan ontwerpers. Zij bedenken oplossingen, creëren innovaties, zijn vooruitstrevend, maken zaken tastbaar en functioneel. Het is aan ons allemaal om creatieve oplossingen te omarmen en te stimuleren. Samen bepalen we hoe de wereld eruitziet.

“Met 355.000 bezoekers was de Dutch Design Week 2018 weer een ongekend succes. Wat me in het bijzonder is opgevallen is de enorme toename aan internationale bezoekers, maar liefst met 21 procent — een teken dat we ook in het buitenland steeds meer aanzien genieten. Ik hoop van harte dat dit bijzondere kansen voor alle ontwerpers met zich meebrengt”, aldus Martijn Paulen, directeur Dutch Design Foundation (DDF), de organisator van DDW.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X