-1.6 C
Apeldoorn
vrijdag 1 december 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Domotex USA

Een boom voor elke werknemer

Arvas neemt Alindus over

Limburgse lindeboom wint

ATLANTA – De Duitse beursorganisatie Hannover Messe gaat de oceaan over. Van 28 februari tot en met 2 maart staat in het Georgia World Congress Center in Atlanta in de VS de Domotex USA op het programma. De beurs richt zich op de vloerenindustrie in de breedste zin van het woord.

Het is de eerste keer dat Hannover Messe deze beurs in Atlanta presenteert. Naast exposanten is er deze drie beursdagen ook ruimte voor conferenties en lezingen over de nieuwste ontwikkelingen op vloerengebied. “We hebben de afgelopen jaren veel verzoeken gehad om de Domotex ook naar de Noord-Amerikaanse markt te halen. Vooral in het oosten van de VS is er geen soortgelijke beurs’, zegt Andreas Gruchow, bestuurslid van Deutsche Messe AG. Hij is van mening dat de lancering van de beurs op een goed moment plaatsvindt. “De Amerikaanse economie doet het goed. Er is veel geïnvesteerd in commercieel vastgoed, zoals hotels, winkels en kantoren. En dat betekent natuurlijk dat er ook kansen zijn voor de inrichters van deze panden.”

Naast de beurs in de VS staan dit jaar meer Domotex-beurzen op het programma. Domotex Asia/ Chinafloor vindt plaats van 20 tot en met 22 maart in Shanghai en in Turkije (Gaziantep) staat de vloerenbeurs op de kalender van 24 tot en met 27 april.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X