0.4 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Domotex 2021 wordt Digitale Dag

HANNOVER – Domotex 2021 vindt dit jaar plaats in de vorm van een digitale beursdag op donderdag 20 mei. Aanvankelijk zette de beursorganisatie nog in op een driedaagse fysieke bijeenkomst in mei op het terrein van Hannover Messe, maar de Covid-19 pandemie en de nasleep daarvan maakt het organiseren ervan onmogelijk. Domotex is de internationale beurs op het gebied van tapijten en vloerbedekkingen.

Het digitale business platform krijgt de naam Domotex Digital Day mee. Het vindt plaats in de vorm van een digitale conferentie die actuele en toekomstgerichte onderwerpen in de internationale vloerindustrie zal behandelen.

“Helaas kunnen we Domotex in 2021 voor het eerst in haar 32-jarige geschiedenis niet organiseren als fysieke vakbeurs op ons beursterrein in Hannover. Zelfs een hybride Domotex is niet realistisch in de huidige situatie, omdat het een bepaald deel van de fysieke exposanten en bezoekers ter plaatse zou vereisen, gecombineerd met reizen uit alle delen van de wereld. We hebben daarom besloten om Domotex te organiseren als een puur digitaal evenement”, zegt Dr. Andreas Gruchow, lid van de raad van bestuur van Deutsche Messe AG, in een reactie op het definitieve besluit.

Conferentieformat

Sonia Wedell-Castellano voegt hieraan toe: “Onze klanten zijn dringend op zoek naar participatieformaten, die hen in staat stellen om in contact te komen met hun klanten, hun bestaande netwerk uit te breiden en toegang te krijgen tot nieuwe contacten om hun producten en innovaties te presenteren, ondanks contactbeperkingen. Ons antwoord op deze behoeften is de Domotex Digital Day. Een conferentieformat, waarin we actuele onderwerpen zullen bespreken met topvertegenwoordigers van de industrie op 20 mei 2021, en deelnemers voorzien van een interactief businessplatform. Als onderdeel van de conferentie kunnen exposanten hun producten en innovaties presenteren, zaken omarmen en genieten van netwerken en verbinden.”

Met het nieuwe formaat Domotex Digital Day erkent Deutsche Messe het belang van een snel toenemende online channels in de vloerenindustrie.

Domotex 2021 vindt plaats als digital-only event op 20 mei. De specifieke mogelijkheden voor deelname zullen binnenkort beschikbaar zijn op de site van de Domotex, www.domotex.de. De volgende hybride Domotex staat gepland voor 13 tot en met 16 januari 2022 op het terein van de Hannover Messe.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X