8.2 C
Apeldoorn
donderdag 29 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Diverse beurzen uitgesteld

NÜRNBERG – In verband met het Corona-virus (Covid-19) hebben diverse beursorganisaties besloten de beursdatums aan te passen.

Zo hebben de NürnbergMesse en VDMA Woodworking machines besloten om Holz Handwerk en Fensterbau Frontale uit te stellen. De twee beurzen stonden gepland voor 18 tot en met 21 maart, maar worden verschoven naar een nader te bepalen datum in het najaar. De beursorganisatie vraagt op haar website begrip voor het uitstel. Een belangrijk doel van een beurs, waarvoor ruim vijfhonderd exposanten zich hebben ingeschreven, is om de zakelijke relaties te verstevigen en uit te breiden. Onder de huidige omstandigheden is dat niet mogelijk.

Salone del Mobile

Om dezelfde reden is ook de Italiaanse meubelbeurs Salone del Mobile in Milaan verplaatst en wel van eind april naar 16 tot en met 21 juni.

Domotex Asia/Chinafloor

En tot slot laat ook de beursorganisatie van de Domotex Asia/Chinafloor weten dat er een nieuwe datum is vastgesteld voor deze internationale vakbeurs. Deze vindt dit najaar plaats van 31 augustus tot en met 2 september in Shanghai. De vloerenbeurs wilde in eerste opzet de deuren openzetten van 24 tot en met 26 maart. Naast de datum wordt ook de locatie aangepast. De beurs vindt onderdak in the National Exhibition and Convention Center (NECC) in Shanghai.

Xylexpo

Vooralsnog blijft de Xylexpo, de beurs voor houtbewerkingstechnologie, staan op de geplande datum van 26 tot en met 29 mei.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X