8.2 C
Apeldoorn
donderdag 29 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Directiewisseling Kegro Deuren

GROESBEEK – Sinds augustus 2017 is Kegro Deuren weer in handen van de familie Kersten en wordt er, na vele verliesjaren, sinds 2018 weer winst gemaakt. Er is een omzetgroei van 70 procent gerealiseerd met een gezonde winstgevendheid.

Per 15 november 2021 zal Jan Kersten, oprichter en eigenaar van Kegro Deuren, het stokje overdragen aan zijn zoon, Koen Kersten.
Koen (36 jaar) is inmiddels 3 jaar actief binnen Kegro Deuren en is sinds zijn start verantwoordelijk geweest voor de complete afhangorganisatie. Inmiddels is Koen ook actief voor inkoop en logistiek en wordt hij betrokken bij alle nieuwe technische investeringen. Na zijn studie heeft hij ruime ervaring opgedaan bij een hightech bedrijf in Eindhoven, Caterpillar in Den-Bosch en de hardhout business in Indonesië en Nederland. Per 15 november wordt Koen eindverantwoordelijk voor de gehele Kegro organisatie.

Jan Kersten (68 jaar) zal dan een stap terug doen en gaat zich met name bezighouden met relatiebeheer en (nieuwe) ontwikkelingen.

Momenteel wordt een forse uitbreiding gerealiseerd aan de productielocatie Groesbeek. Er staat inmiddels een nieuwe houtopslag en er wordt binnenkort gestart met een nieuwe showroom, ontwikkeling/testruimte, kantoren voor de montagedienst en een compleet nieuwe fabriek voor geautomatiseerde productie van de vlakke deurrompen welke nu nog in de Raalte locatie worden geproduceerd.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X