0.1 C
Apeldoorn
dinsdag 28 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Diamant voorfrezen met lange standtijd

EINDHOVEN – KMWE Toolmanagers introduceert de Konstantin C434, een diamant voorfrees, speciaal ontwikkeld voor het frezen ten behoeve voor alle plaatmaterialen en die kan worden ingezet op allerlei merken kantenaanlijmmachines.

De wisselmessen hebben een standtijd van maar liefst 25 kilometer en op het moment dat de bovenste diamantplaten naar onder worden verplaatst is het mogelijk om de standtijd nog eens te verlengen tot 50 kilometer. De gebruiker kan de wisselplaten zelf onderling verwisselen. De lange standtijd betekent dat er minder sprake is van wisselingen, hetgeen de productietijd en slijpkosten ten goede komt.

De frees is voorzien van zeer nauwkeurige gepatenteerde wisselplaatpassingen. De mesjes zijn tot tweemaal toe naslijpbaar. KMWE Toolmanagers beschikt over een eigen slijpservice. Na het slijpen van de messen levert de servicedienst de messen weer af met een gegarandeerde maatvoering (0,3 millimeter afname per slijpbeurt), zodat de gebruiker de machine daarop in kan stellen.

De C434 is voorzien van een speciaal lichtgewicht body. Naast het slijpen van de messen geeft de KMWE servicedienst ook advies over de aanvoersnelheid en het toerental van de frees.

Nadere informatie:
KMWE Toolmanagers
Telefoon (Nederland): 040 – 29 25 757
verkoop@kmwetoolmanagers.nl
www.kmwetoolmanagers.com

- Advertisement -

Laatste nieuws

X