1.6 C
Apeldoorn
dinsdag 28 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Design District verplaatst eenmalig naar het najaar

ROTTERDAM – Design District, vakbeurs voor interieurdesign in Nederland, staat in de planning voor 3, 4 en 5 november 2021. Voor het eerst in 20 jaar wordt Design District een najaarsbeurs, zodat alle interieur professionals de monumentale Van Nelle Fabriek ook eens in een ander jaargetijde kunnen bekijken.

Design District is een live evenement, waar de gehele branche bij elkaar komt om nieuwe ontwerpen en materialen in het echt te zien en aan te raken, maar ook zeker om te netwerken. Daarom verplaatst Design District eenmalig naar een periode waarin de beurs als vanouds georganiseerd kan worden, en fysiek en real-time contact naar alle waarschijnlijkheid weer mogelijk is.

Begin april start de organisatie met de verkoop van standruimtes. Uit een eerdere rondvraag onder deelnemers van Design District blijkt dat het merendeel van de merken graag van de partij is. Sterker nog, de meesten staan te popelen om weer producten te presenteren en klanten te ontmoeten. Het draagvlak voor deze najaarseditie van Design District is groot.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X