1.4 C
Apeldoorn
maandag 4 december 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Design District, een must voor de interieurarchitect

ROTTERDAM – Design District, het vakevenement voor interieurdesign vindt dit jaar plaats op 6, 7 en 8 juni in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Gedurende drie dagen is de beursvloer gevuld met presentaties van tweehonderd interieurmerken, maar ook zijn er exposities van design academies en jonge ontwerpers en kunnen bezoekers diverse lezingen bijwonen.

Design District is een evenement voor interieurarchitecten, architecten, ontwerpers, projectinrichters, stylisten, detaillisten en andere interieurprofessionals. Op Design District zijn tweehonderd merken aanwezig, van de jonge ontwerpers en beginnende labels tot en met de gevestigde internationale merken. Het aanbod op de beursvloer is gevarieerd met onder andere meubilair, vloeren, stoffen, verlichting en andere materialen. De stands zijn klein en dat resulteert in een overzichtelijk evenement, waar de bezoeker na één dag weer helemaal op de hoogte is van hetgeen momenteel speelt in de wereld van interieur.

Design District is in 2002 begonnen in Nederland onder de naam 100 % Design. De beurs is op woensdag en donderdag geopend van 11.00 uur tot 19.00 uur. Op vrijdag 8 juni gaan de deuren open van 11.00 uur tot 18.00 uur. De eerste twee dagen zijn bestemd voor vakpubliek. Op vrijdag zijn naast de professionals ook studenten en particulieren welkom.

Nadere informatie: www.designdistrict.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X