8.4 C
Apeldoorn
donderdag 29 februari 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Demodagen bij Koster Werkplaatstechniek

STEENWIJK – De nieuwste trends ontdekken op het gebied van elektrisch gereedschap, pneumatisch gereedschap en toebehoren voor de bouw en houtverwerkende industrie zijn te zien tijdens de demodagen op 17 en 18 mei bij Koster Werkplaatstechniek in Steenwijk.

Tijdens de demodagen houdt een groot aantal vertegenwoordigers van gereedschapsmerken demonstraties en profiteren klanten van scherpe aanbiedingen en extra kortingen. Bovendien maken bezoekers kans op mooie prijzen tijdens een verloting. Er zijn diverse elektrische gereedschappen van Mafell, Milwaukee en Lamello te zien en de bezoeker krijgt voorlichting en demonstraties over de mogelijkheden van de apparaten. De vertegenwoordigers van Airbo en Starmix laten zien hoe er stofvrij gewerkt kan worden. Er zijn demo’s van geschoten montage te zien van Fixum Fasteners. Rotec de specialist in snijtechniek verteld je alles over het bewerken van hout. Het bedrijf Mirka laat diverse schuurtechnieken zien en er zijn doorlopend demonstraties.

In de uitgebreide showroom aan de Lange Baan 27B is op vrijdag 17 mei tussen 12.00 uur en 20.00 uur en op zaterdag 18 mei tussen 10.00 en 16.00 van alles te zien en te beleven.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X