0.4 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Demodagen bij Baptist Arnhem

ARNHEM – Na de succesvolle demodagen bij Baptist Arnhem in het najaar van 2017 is het tijd voor nieuwe demodagen. Op zaterdag 7 en zaterdag 21 april laten leveranciers, cursuscentra en klanten hun producten en technieken graag aan het publiek.

Zaterdag 7 april is de eerste Demo Dag. Op deze dag zullen de houtdraaigereedschappen van Robert Sorby gedemonstreerd worden. Osmo, fabrikant van houtbewerkingsproducten, is ook vertegenwoordigd. Leg uw situatie aan hen voor en laat u informeren. Rogier Vogelzang van CreaNatura maakt prachtige wandelstokken. Hij laat zien hoe hij dat doet en geeft informatie over de workshops, die hij gaandeweg het jaar verzorgt. Een demonstrateur van Bessey demonstreert de oplossing voor elk lijm- of klemprobleem. Daarnaast is er een uitgebreide demonstratei van de elektrische gereedschappen van Festool en Hein Coolen van Ducotools vertelt alles over de authentieke schaven van Stanley.

Op zaterdag 21 april worden de elektrische gereedschappen van Mafell gedemonstreerd. Van Record Power komt Craig Heffren over uit Engeland om alles uit te leggen over hun houtbewerkingsmachines. Wolfgang Hess is aanwezig om het natslijpsysteem van Tormek te demonstreren. Er zijn ook verschillende ambachten vertegenwoordigd. Peter Peer komt houtdraaien en beantwoordt alle houtdraaivragen. Gitaarbouwer Jan van Capelle demonstreert zijn ambacht en speelt ook op zijn gemaakte gitaren. Simon van der Heijden maakt prachtige handbogen.

Extra productpresentaties

Op de vrijdagen voorafgaande aan de twee Demo Dagen heeft Baptist diverse productdemonstraties met Tormek, Festool, Mafell, Record Power en Robert Sorby gepland. Alle informatie over deze demonstraties is te vinden op de website. Deze twee gratis productdemonstraties op vrijdag kunnen allen worden bijgewoond via inschrijving (www.baptist.nl/agenda).

De Demo Dagen zijn te bezoeken van 10:00 tot 16:00 uur. Toegang is gratis.

Nadere informatie: www.baptist.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X