-0.9 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

De Groot op locatie

Een boom voor elke werknemer

Arvas neemt Alindus over

Limburgse lindeboom wint

ROSMALEN – Machinehandel De Groot nodigt belangstellingen uit voor een bezoek aan de fabriek van de Duitse fabrikant van formaatzagen, Altendorf. Ook is het mogelijk om een kijkje te nemen in een moderne timmerfabriek in Deurningen of in Barendrecht. Uiteraard zijn de specialisten van De Groot aanwezig om toelichting te geven. Het bezoek bij Altendorf vindt plaats op 21 of 22 februari. De Nederlandse bedrijven kunnen bezocht worden op 22 februari. Deelname is gratis.

LanKo is specialist in kozijnen, deuren, gevel-en vloerelementen, hefschuifpuien en trappen. In de moderne werkplaats staan naast een Biesse Winline bewerkingscentrum onder andere een Biesse Rover A 1343 cnc-gestuurde freesmachine en een Weinig Unimat 500 vierzijdige schaafmachine met zes assen. Bij de timmerfabriek Kleinjan staat een modern computergestuurd machinepark met onder andere een Biesse Winline bewerkingscentrum en een Weinig Powermat 400 vierzijdige schaafmachine.

Bij een bezoek aan de fabriek van Altendorf krijgen de bezoekers inzicht in de ontwikkeling van de eerste formaatzaag tot en met de nieuwste generatie F45 Drive-modellen met onder andere een tweezijdig kantelbare zaagunit en Magis. De rondleiding gaat langs de productielijnen en toont verschillende assemblagedetails.

Nader informatie:
De Groot Rosmalen
Telefoon: 073 – 547 13 00
www.degroot.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X