0.6 C
Apeldoorn
dinsdag 28 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Dag van de sloper

APELDOORN – Sloopbedrijven zetten zaterdag 22 september de deuren open om het publiek kennis te laten maken met hun werk. De sector wil tijdens deze Demolation Day de verschillende functies in het slopersvak en in de asbestverwijdering en de carrièremogelijkheden onder de aandacht brengen.

VERAS is de branchevereniging voor sloopaannemers en asbestverwijderingsbedrijven. Met honderd leden en meer dan twintig donateurs vertegenwoordigt de vereniging een belangrijk deel van de sloop- en asbestverwijderingsbranche. Op Demolition Day willen de leden Nederland graag laten zien in wat voor geweldige branche zij dagelijks hun werk doen en hoe trots ze zijn op hun vak. Zo brengen zij graag de MBO-opleiding Slopen onder de aandacht. Tevens willen de leden hun bijzondere en interessante rol laten zien als grondstoffenleverancier voor de Circulaire Economie. Wat gebeurt er met de materialen die vrijkomen tijdens sloopwerkzaamheden? De antwoorden worden gegeven tijdens de Demolition Day.

Op de website www.demolitionday.nl is te zien welke leden van VERAS op 22 september 2018 hun projectlocatie(s) of hun eigen bedrijfslocatie openstellen voor publiek en waar deze locaties zich bevinden.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X