0.9 C
Apeldoorn
maandag 4 december 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Dach +Holz zet deuren open

Een boom voor elke werknemer

Arvas neemt Alindus over

Limburgse lindeboom wint

KEULEN – Dach + Holz, de internationale beurs voor de timmerindustrie telt dit jaar ruim 550 exposanten, afkomstig uit 22 landen. De beursorganisatie opent de deuren van de beurscomplex in Keulen van 20 tot 23 februari. Het beurscomplex is dagelijks geopend van 9.00 tot 18.00 uur.

Naast de vele noviteiten die de exposanten speciaal voor deze beurs hebben gereserveerd en vastgehouden kunnen bezoekers kennismaken met een uitgebreid nevenprogramma. Zo is in hal 6 ruimte gemaakt voor demonstraties en voorlichting over groene daken. In die hal ook plek voor speciale shows, waarin de voordelen en mogelijkheden van BIM en van de inzet van drones nader worden toegelicht. Een steeds weer terugkerende thema op deze vakbeurs in veiligheid. In hal 9 geven specialisten en professionals voorlichting over de nieuwste producten op dit vakgebied. Hierbij komen ook diverse crash-proof tips voorbij.

In hal 6 is plek gemaakt voor het forum met discussies over verschillende aspecten van de timmerindustire. Zo is er op dinsdag uitgebreid aandacht voor de huizensector. Op woensdag staan metalen daken en innovaties in de loodgieterssector centraal. Donderdag spitst zich tot op ‘digitisation’, oftewel onderwerpen als BIM en het gebruik van drones. En vrijdag staat in het teken van brandpreventieve maatregelen in houtconstructies.

Nadere informatie over de beurs:
dach-holz.com

Vorig artikel
Volgend artikel
- Advertisement -

Laatste nieuws

X