-1.1 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Bouworiëntatiedag Zwolle

Hogeschool Windesheim organiseert in samenwerking met Bouwend Nederland Regio Oost een geheel coronaprove Bouworiëntatiedag in Zwolle voor HBO Bouwkundestudenten. Datum: 16 juni.

De Bouworiëntatiedag heeft als doel om hbo-studenten Bouwkunde een realistisch beeld te geven van de functies in en facetten van bouwbedrijven. Onderzoek wijst uit dat veel jongeren niet bekend zijn met de mogelijkheden die de bouw biedt. Daarom denken ze niet zo snel aan een loopbaan in de sector. Daarnaast biedt de Bouworiëntatiedag een mooie gelegenheid om in een vroeg stadium kennis te maken met studenten. Het is belangrijk dat de studenten op de Bouworiëntatiedag een realistisch, maar vooral ook een enthousiast en positief, verhaal te horen krijgen over de mogelijkheden en veelzijdigheid van de bouwsector.

Bouwprojecten gezocht in Zwolle

Om een geheel coronaprove Bouworiëntatiedag te kunnen organiseren is Windesheim op zoek naar bouwprojecten in voorbereiding, in aanbouw of afbouw. Studenten zullen in tweetallen op de fiets een project bezoeken om op deze wijze een goed beeld te krijgen van de verschillende werkzaamheden.

Interesse?

Heb je een project in of rondom de stand Zwolle en maak je graag kennis met de nieuwe generatie bouwkundestudenten? Mail naar Lieke Koot van Windesheim of Anne de Jonge van Bouwend Nederland om dit te regelen: lgm.koot@windesheim.nl of ae.dejonge@bouwendnederland.nl.

Vorig artikel
Volgend artikel
- Advertisement -

Laatste nieuws

X