-0.9 C
Apeldoorn
donderdag 30 november 2023

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Boere Machinefabriek gaat strategische samenwerking aan met Kingfisher

WADDINXVEEN – Boere Machinefabriek en Kingfisher zijn een strategische samenwerking met elkaar aangegaan waarbij Kingfisher mede-aandeelhouder wordt in Boere Machinefabriek.

Met de toetreding van Kingfisher wordt de eigendomspositie van Boere direct versterkt en vindt daarnaast een kapitaalinjectie plaats voor investeringen in innovatie. Zowel klanten als leveranciers van Boere Machinefabriek zullen, zo verwachten de tweepartijen, gaan profiteren van de uit te zetten groei- en innovatiestrategie. De strategie is gericht op de internationale markt in het topsegment dat vraagt om kwalitatieve oplossingen voor het schuren, in het bijzonder door het inzetten van breedbandschuurmachines.

Met de toetreding van Kingfisher wordt het managementteam versterkt met Ruud van der Aar in de rol van commercieel directeur. Peter van den Berg en Petra Oostendorp-Boere blijven in het managementteam als respectievelijk algemeen directeur en operationeel directeur.

Boere Machinefabriek heeft een vakmanschap historie van meer dan 78 jaar en heeft zich gespecialiseerd in breedbandschuurmachine-oplossingen. Deze breedbandschuurmachines worden in de eigen fabriek in Waddinxveen gemaakt en wereldwijd, via onder andere een sterk partnernetwerk , geleverd en onderhouden. Kingfisher is gespecialiseerd in groeiversnelling met haar dienst MKB Groeiversneller.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X